luni, 8 noiembrie 2010

Ce aş putea să spun altceva în afară de mulţumesc? :)
Mulţumesc pentru că eşti aici. Mulţumesc pentru singuranţa pe care mi-o oferi prin simplul fapt că-mi eşti aproape mereu. Mulţumesc pentru că nu mă laşi niciodată să cad, pentru că îmi deschizi ochii atunci când greşesc, pentru că nu suporţi să mă vezi plângând pentru nimeni/nimic. Mulţumesc pentru felul în care îmi zâmbeşti şi chiar şi pentru felul în care te strâmbi când fac vreo prostie tipică.  Mulţumesc că ai rămas atunci când eu am spus: Gata! Pentru că îmi suporţi toate dramatizările şi crizele de personalitate :)).
Mulţumesc pentru că mi-ai demonstrat că sunt lucruri mai rele decât despărţirile de oameni şi locuri dragi. Şi că viaţa poate fi oricând luată de la capăt. Mulţumesc pentru că tu, nu altcineva a fost lângă mine la început adică atunci când mi-a fost cel mai greu. Mulţumesc pentru zilele în care vorbim ore în şir la telefon. Pentru nopţile nedormite, pentru că îmi încredinţezi mie toate secretele. Pentru că ai incredere în noi, în mine, pentru că mă accepţi, pentru că mă cerţi. Pentru că ai grijă mereu să-mi fie bine. Mulţumesc pentru că tu nu esti falsă. Tu nu!
Mulţumesc pentru că îmi spui mereu lucrurile în faţă, pentru că nu îmi mai faci reproşuri, pentru că nu eşti ipocrită. Pentru că nu îmi zâmbeşti fals. Pentru că mă suporţi, deşi sunt uneori stresantă, plictisitoare şi fără chef de viaţă. Pentru că am trecut peste orice obstacol împreună, pentru toate clipele în care am râs şi am plâns.
Mulţumesc, fiinţo, pentru că exişti, pentru că eşti ca un izvor inepuizabil de energie.
Mulţumesc pentru că prietenia dintre noi nu e bazată pe interese sau gânduri ascunse. Dar mai ales mulţumesc pentru că eşti tu insăţi, constantă şi bună, răbdătoare şi iertătoare. 

[[ Nu  folosesc cuvinte mari, nu vreau să iţi umplu mintea de epitete, metafore etc. Tot ce e legat de tine vine din suflet şi e sincer. Vreau doar să nu uiţi cât de mult însemni pentru mine. Atât. Şi.. bucură-te pentru că nu se ştie când o să-ţi mai spun toate astea >:)... Just kidding! ]]

La mulţi ani, BebitZă! ;))

7 comentarii:

  1. Uneori stau si ma gandesc Doamne
    Nu stiu cum sa le multumesc, cum,
    Sa le mutumesc pentru tot ce au facut,
    Mi-au dat curaj sa devin cine acum sunt,
    Ca m-au intarit: ''Fata mergi inainte,
    O sa ai parte si de fapte nu doar de cuvinte!”
    Orice ar fi voi fi aici mereu
    Stiti bine va puteti baza aveti sprijinu' meu
    >:D<
    [ce faiiin :X si va multumesc pentru tot si va iubesc muuuult muult >:D<:X:X]

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori pentru a iti face un prieten trebuie sa inchizi un ochi, alteori trebuie sa ii inchizi pe amandoi ... ca sa il pastrezi

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau sa deschidem bine ochii atunci cand il alegem.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos! sa ramaneti mereu asa, sa apreciati mereu aceasta prietenie pentru ca prietenii adevarati se gasesc mai rar.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lavinia: Multumesc >:D<. Da, ai dreptate, prietenii adevarati se gasesc foarte rar.. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, dar voi v-ati gasit ! Bebelusilor :*

    RăspundețiȘtergere